checked
cross
 • clubs
  Клуби та асоціації
 • classes
  Класні заняття
 • athletes
  Незабаром

  Перегляньте спортсменів

 • hot
  Незабаром

  Популярний організатор

Організуйте. Надихайте. Повторіть

Станьте тренером, керуйте власним клубом,
створити клас і запросити інших спортсменів.

promo

Клуби та об'єднання

Найпопулярніші клуби з улюблених видів спорту

search
W

Watersport Lyngby-Taarbæk
Подробиціarrow-right

Senior/Junior
32 Підписники

LÆS DET HELE INDEN DU MELDER DIG TIL!Dette er IKKE vinterbadeklubben.  Watersport Lyngby-Taarbæk har surf aktiviteter i Virum ved Furesøen og Mølleåen, og har til formål at udbrede kendskabet til og færdigheder i vandsportsidrætter og sejlsport - hovedsageligt Windsurf, Wing surf, Foil, Stand Up Paddle (SUP), og vinterbadning som er en seperat afdeling. Klubben ønsker at fremme sundhed, trivsel, samt skabe et fælles rum for samvær igennem afholdelse af almennyttige aktiviteter, ugentlige holdtræninger, og andre klub arrangementer.Medlemskab gælder for et år ad gangen og er delt op i to aldersgrupper:1. Voksen (+25år)2. Ung (3-25år) Det inkluderer følgende:- Gratis SUP intro time- Adgang til deltagelse på ugentlig holdtræning- Deltage i andre sociale events gratis*- Deltage i klubture- Gratis Team T-shirt til de første 100 medlemmer- Få speciel klub/medlemspris på Camps & Clinics- Gratis events/tours- Vær en del af fælleskabet- Vær med til at sætte dit præg på udviklingen af vandsportsidrætten - Få fordele hos vores samarbejdspartnere.Som medlem får du altså muligheden for at blive en bedre sportsudøver igennem de ugentlig træningshold, samt blive inviteret til unikke events til fordelagtige medlemspriser.Når du har betalt medlemsakb, kan du ansøge facebookgruppen "Watersport Foreningen - Medlemmer ", hvor du finder velkomstbeskeden hvori du finder medlems rabatfordele med mere. Ifølge Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12 er der ingen fortrydelsesret på køb af kontingent, holddeltagelse o.l. 

більше
V

Vinterbad Virum
Подробиціarrow-right

Vinterbad Senior/Vinterbad Junior
50 Підписники

Vinterbad afdelingen i Watersport Lyngby-Taarbæk tilbyder masser af velværs arrangementer, som er ren forkælelse for krop og sjæl, samt adgang til sauna 24/7. Der er et juniormedlemskab, men børn under 15 år SKAL opholde sig i følgeskab med mindst en forældre.FACEBOOK GRUPPENår du har betalt medlemskab, kan du ansøge facebookgruppen Vinterbad Virum. Det er faceb ookgruppen at du kan læse velkomst beskeden hvori medlemsrabatter fremgår, samt rabatkode til saunagus med mere. Saunaen er i år forsinket til åbning medio november men sæsonen gælder normalvis fra 1. oktober til 1. maj, har du muligheden for at benytte saunaen som vil være beliggende ved Mølleåen - en dejlig stille å med klar vand om vinteren, og med mulighed ofr at dyrke is-terapi. Badning kan også foregå i Furesøen ved Frederiksdal Fribad, som dog ligger 600m fra hvor Saunaen er beliggende ved Mølleåen med kun 40m til vandet.Saunaen er brændeopvarmet, og det fungere som det hidtil har fungeret - at det er medlemmerne selv som sørger for at tænde den op.FORDELE VED VINTERBADNINGDer er massevis af fordele ved vinterbadning – det øger din lykkefølelse, du får et hammerstærkt immunforsvar, du får dine blodkar i topform, du bliver mindre kuldskær, og så får du en hobby, hvor du er tæt på naturen og oplever den på tæt hold året rundt – lyder det som noget for dig? Ja, ikk'?Saunagus koster 35kr pr gang og tilmelding er først til mølle princippet. Derudover arbejder vi på at lave isbad og breathwork sessions såfremt det har interesse. Disse vil også have en yderligere omkostning, da det vil udøves at professionelle og have en omkostning i form af eksempelvis is og badene. FÆLLESKAB - SAUNAGUS - OUTDOOR FITNESSSom medlem får du mulighed for at være en del af et fælleskab, hvor du også har mulighed for at møde din nye bademakker, deltage i Sauna-gus arrangementer samt fællesdyp til jul og nytår m.fl. , og naturligvis forkæle dig selv med knitrende flammer i pejsen i en varm sauna placeret i naturrige omgivelser.(Der optages begrænset antal medlemmer).Ifølge Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12 er der ingen fortrydelsesret på køb af kontingent, holddeltagelse o.l. 

більше
W

Watersport Østerbro
Подробиціarrow-right

Senior/Junior
32 Підписники

LÆS DET HELE INDEN DU MELDER DIG TIL!Dette er IKKE vinterbadeklubben. Watersport Østerbro er surf afdelingen og har surf aktiviteter ved Svanemøllen Strand, og har til formål at udbrede kendskabet til og færdigheder i vandsportsidrætter og sejlsport - hovedsageligt Windsurf og Stand Up Paddle (SUP). Husk at betale Indmeldelsesgebyr inden du melder dig til her!Klubben ønsker at fremme sundhed, trivsel, samt skabe et fælles rum for samvær igennem afholdelse af almennyttige aktiviteter, ugentlige holdtræninger, og andre klub arrangementer. Medlemskab gælder for et år ad gangen og er delt op i to aldersgrupper: 1. Voksen (+25år)2. Ung (3-25år) Medlemskabet inkluderer følgende: - Gratis SUP intro time - Adgang til deltagelse på ugentlig holdtræning - Deltage i andre sociale events gratis* - Deltagelse i klubture - Gratis Team T-shirt til de første 100 medlemmer - Få speciel klub/medlemspris på Camps & Clinics - Gratis events/tours - Vær en del af fælleskabet - Vær med til at sætte dit præg på udviklingen af vandsportsidrætten - Få fordele hos vores samarbejdspartner Som medlem får du altså muligheden for at blive en bedre sportsudøver igennem de ugentlig træningshold, samt blive inviteret til unikke events til fordelagtige medlemspriser.Når du har betalt medlemsakb, kan du ansøge facebookgruppen "Watersport Foreningen - Medlemmer ", hvor du finder velkomstbeskeden hvori du finder medlems rabatfordele med mere.Ifølge Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12 er der ingen fortrydelsesret på køb af kontingent, holddeltagelse o.l.  

більше
V

Vinterbad Amager
Подробиціarrow-right

Senior/Junior
144 Підписники

LÆS DET HELE INDEN DU MELDER DIG TIL!Watersport Amager er en nystiftet frivillig forening med primær fokus på vinterbadning. FACILITETER Vinterbadefaciliteter består af en mobil sauna-van som er til rådighed 24/7 til alle aktive medlemmer. Den er brændeopvarmet, hvilket giver et andeledes og aldeles behageligt indeklima, hvor du kan lytte til træets knitren, og se på flammerne som giver en dejlig ro.En frivillig forening er ensbetydende med at det er medlemmerne som er med til at løfte opgaverne, tager del i beslutningerne, lead på events, og bidrager til fælleskabet. Saunavan'en vil være midlertidig, indtil en projektgruppe, bestående af medlemmer, arbejder sideløbende på en fast sauna med byggetilladelser med videre. Indtil da er der ingen andre faciliteter end selve sauna'en.Brænde er inkluderet i medlemskabet. En sauna med brændeovn bliver en meget rustik oplevelse med ro fra flammernes knitren og dansen, som nogle mennesker ikke vil undvære modsat en el-ovn som i svømmehaller. Det er medlemmerne selv der sørger for at tænde op, og hjælpe hinanden, hvilket har den fortdel af skabe et tæt social sammenhold og fælleskab.Omklædning sker udenfor sauna'en såvel som opbevaring af personlige ejendele under opholdet.(Samme procedure som vores søsterforening Vinterbad Østerbro). Kommunikation og booking af sauna sker via vores interne facebookgruppe. Læs nedenstående afsnit herom. HVOR HENNE?Saunavan'en kommer til at stå på parkeringspladsen ved Amager Strand (Parkeringspladsen overfor kajakhotellet/inipi nærmest Parkour banen, 2300 Kbh S) fra 1. oktober til 1. maj.FACEBOOK GRUPPENår du har betalt medlemskab, kan du ansøge facebookgruppen Vinterbad Amager. Her vil du finde velkomstbeskede hvori der står medlem rabatfordele til vores samarbejdspartnere, samt rabatkode til saunagus booking med mere. MEDLEMSKAB OG PRISAlle nye medlemmer skal betale et oprettelsesgebyr på 550kr. som er et engangsgebyr. Dette skal ikke betales igen medmindre du melder dig ud og ind igen.Derudover er der det årlige kontingent fra dato til dato, således at du kun kommer til at betale for den tid som du er medlem. Der er både et Senior og et junior medlemskab (u. 25år). Unge under 15 år SKAL opholde sig i saunaen sammen med én forældre, som derfor også skal være medlem. Kontingentopkrævning for eksisterende medlemmer opkræves således en gang årligt automatisk igennem systemet og trækkes hvert år på din første betalingsdato af kontingentet. 1: Oprettelsesgebyr – 550 kr.2: Kontigent af klubben – 750 kr/år (Senior) og 450 kr/år (Junior u. 25)3: Saunagus - 35 kr/gang4: Is/kulde Terapi - TBAFORTRYDELSESRETIfølge Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12 er der ingen fortrydelsesret på køb af kontingent, holddeltagelse o.l.

більше
V

Vinterbad Østerbro
Подробиціarrow-right

Vinterbad Senior/Vinterbad Junior
255 Підписники

Vinterbad afdelingen i Watersport Østerbro tilbyder masser af velværds arrangementer (Saunagus), som er ren forkælelse for krop og sjæl, samt adgang til sauna 24/7 ved Svanemøllen Strand. Saunaen kan benyttes i perioden 1. oktober - 1. maj, som svarer til vinterbadesæsonen.Medlemskabet gælder dog i et år (365 dage fra betalingsdato). Der er et juniormedlemskab, men børn under 15 år SKAL opholde sig i følgeskab med mindst en forældre.FACEBOOK GRUPPENår du har betalt medlemskab, kan du ansøge facebookgruppen Vinterbad Østerbro. Det er facebookgruppen at du kan læse velkomst beskeden hvori medlemsrabatter fremgår, samt rabatkode til saunagus med mere. Saunaen er en mobil saunavan som er brændeopvarmet, og det fungere således at det er medlemmerne selv som sørger for at tænde den op. Det fungerer i vores søster foreningen i Virum.Fordelen ved brænde er at du kan slappe endnu mere af ved at se på flammerne og høre træet knitren, samt at vi ikke er afhængig af strøm. Saunagus koster 35kr pr gang og tilmelding er først til mølle princippet.Derudover arbejder vi på at lave isbad og breathwork sessions såfremt det har interesse. Disse vil også have en yderligere omkostning, da det vil udøves at professionelle og have en omkostning i form af eksempelvis is og badene. FÆLLESKABSom medlem får du mulighed for at være en del af et fælleskab, hvor du også har mulighed for at møde din nye bademakker, deltage i Sauna-gus arrangementer, samt fællesdyp til jul og nytår, og naturligvis forkæle dig selv med knitrende flammer i pejsen i en varm sauna placeret i naturrige omgivelser.Obs. Der optages kun begrænset antal medlemmer som har betalt indmeldelsesgebyr.Ifølge Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12 er der ingen fortrydelsesret på køb af kontingent, holddeltagelse o.l.

більше